3 tips om te besparen op een iPhone - Checkenbespaar.nl

3 tips om te besparen op een iPhone

17/08/2016 iPhone SE Vergelijken

Wereldwijd is de iPhone de meest populaire mobiele telefoon. De iPhone blinkt namelijk niet alleen uit in design, maar ook in gebruiksvriendelijkheid, wat het aantrekkelijk maakt voor jong en oud. Echter hangt er ook een prijskaartje aan de iPhone, wanneer je namelijk een nieuwe iPhone los koopt, kan je rekenen op een prijskaartje van meer dan €500,-. Toch hoeft een iPhone niet duur te zijn. Hoe je kan besparen op de aankoop van een iPhone? Dat lees je in dit artikel!
 
 
 
 

iPhones vergelijken

Het merendeel van de consumenten schaft een iPhone aan in combinatie met een abonnement. Doordat je namelijk maandelijks aan de provider betaalt, geven ze je een korting op de aanschaf van de iPhone en soms hoef je zelfs niets bij te betalen. De aanbieders van telefoonabonnementen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat alleen maar gunstig is voor de consument. Ze proberen elkaar namelijk af te troeven door de mooiste aanbiedingen te doen, maak hier dus gebruik van! Er bestaan diverse sites waar je alle aanbieders op een rijtje ziet, waardoor je jouw perfecte match kunt vinden.

Besparen op een iPhone

iOS en Android Mobiel Abonnement Vergelijken

 

iPhone SE

Wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een nieuwe iPhone, maar toch in het bezit wilt zijn van een Apple telefoon, dan is de iPhone SE een uitstekende oplossing. Vergeleken het vlaggenschip van Apple zijn voornamelijk de camera en processor van mindere kwaliteit. Maar kijk je naar de prijs-kwaliteit verhouding, dan steekt deze boven de rest uit. Een iPhone SE abonnement is al verkrijgbaar voor minder dan €30,- per maand.

 

Refurbished

Mocht je bovenstaande optie ook nog te gortig vinden, dan kun je ook overgaan tot de aanschaf van een refurbished iPhone. Dit is een gebruikte telefoon die op alle onderdelen is nagekeken. Vaak krijg je op een dergelijk toestel nog garantie ook.