iPhone SE 16GB Aanbiedingen - Mobiel + Abonnement

Aanbiedingen iPhone SE 16GB Abonnement Vergelijken

iPhone SE 16GB abonnementen vergelijken

De iPhone SE 16GB is een populaire smartphone die door vrijwel iedere smartphone shop wordt aangeboden in combinatie met een abonnement. Deze iPhone 16GB SE abonnementen worden aangeboden bij verschillende telecom providers en het overzicht raak je als consument al snel kwijt. Om die reden hebben wij alle iPhone SE 16GB toestellen in combinatie met een abonnement op een rij gezet zodat jij eenvoudig het goedkoopste en beste abonnement kan vinden. Gebruik hiervoor onze mobiel abonnement vergelijker waarin je ook kunt aangeven hoeveel belminuten, sms en data je wilt hebben. De mobiel abonnement vergelijker van Checkenbespaar.nl laat direct zien wij welke winkel/provider jij de iPhone SE 16GB kan kopen voor en lage prijs.

Beste iPhone SE 16GB abonnement aanbiedingen

iPhone SE 16GB: Krachtige 4 inch smartphone

Maak kennis met iPhone SE 16GB, de krachtigste 4-inch telefoon ooit. We namen hiervoor een geliefd design, dat we aan de binnenkant volledig opnieuw hebben uitgedacht. De A9-chip is dezelfde geavanceerde chip als in iPhone 6s. Met de 12‑MP camera maak je schitterende foto’s en 4K-video’s. En Live Photos brengen je foto’s tot leven. Het resultaat is een iPhone die klein oogt, maar groots presteert. iPhone SE 16GB bevat dezelfde geavanceerde chip als iPhone 6s: de A9-chip. Dankzij de 64-bits architectuur van desktopklasse is deze chip razendsnel. Hij levert bovendien de grafische prestaties van een gameconsole, waardoor games en andere apps er geweldig uitzien. Deze chip is gemaakt voor topprestaties.

De iPhone SE 16GB: Een geliefd design

iPhone SE 16GB is de verfijnde versie van een zeer populair design. De lichte, compacte telefoon is gemaakt van satijnachtig gestraald aluminium en past perfect in je hand. Op het 4-inch Retina-display ziet alles er superscherp en helder uit. De matte afgeschuinde randen en het logo in bijpassende kleur maken het helemaal af.

Super-efficiënte M9-bewegingscoprocessor

De M9-bewegingscoprocessor is direct geïntegreerd in de A9-chip en stuurt de versnellingsmeter, het kompas en de gyroscoop aan voor het meten van allerhande gegevens, bijvoorbeeld het aantal stappen en de afgelegde afstand. Hij maakt het ook heel gemakkelijk om Siri te activeren zonder je iPhone te pakken. Je hoeft alleen maar “Hé Siri” te zeggen.

De enige camera die je nog nodig hebt

Met de 12-megapixel iSight-camera van de iPhone SE 16GB schiet je net zulke scherpe, gedetailleerde beelden als op iPhone 6s. En schitterende 4K-video’s met een vier keer zo hoge resolutie als 1080p HD-video. Live Photos laten je foto’s tot leven komen met beweging en geluid. Druk gewoon ergens op je 12-megapixel foto en beleef ook de momenten vlak voor en na het moment van afdrukken. Zo maak je van elke foto een levendige herinnering. Het Retina-display is niet alleen perfect om je content op te bekijken, het is ook de flitser van je FaceTime HD-camera. Retina Flash werkt met een speciale chip zodat het display een flits produceert die drie keer zo helder is als normaal. Zo maak je ook bij weinig licht of in het donker een selfie die voldoende belicht is. En de True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten.  

Beste iPhone SE 16GB abonnement aanbiedingen

iPhone SE 16GB - Prijs abonnement en korting


Beste iPhone SE 16GB abonnement aanbiedingen