Samsung Galayx S6 64GB Aanbiedingen - Mobiel + Abonnement

Aanbiedingen Samsung Galaxy S6 64GB Abonnement Vergelijken

Samsung Galaxy S6 64GB abonnementen vergelijken

De Samsung Galaxy S6 64GB is een populaire smartphone die door vrijwel iedere smartphone shop wordt aangeboden in combinatie met een abonnement. Deze Samsung Galaxy S6 64GB abonnementen worden aangeboden bij verschillende telecom providers en het overzicht raak je als consument al snel kwijt. Om die reden hebben wij alle Samsung Galaxy S6 64GB toestellen in combinatie met een abonnement op een rij gezet zodat jij eenvoudig het goedkoopste en beste abonnement kan vinden. Gebruik hiervoor onze mobiel abonnement vergelijker waarin je ook kunt aangeven hoeveel belminuten, sms en data je wilt hebben. De mobiel abonnement vergelijker van Checkenbespaar.nl laat direct zien wij welke winkel/provider jij de Samsung Galaxy S6 64GB kan kopen voor en lage prijs.

Beste Samsung Galaxy S6 64GB abonnement aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 64GB: Uitmuntende vormgeving die de aandacht pakt

De Samsung Galaxy S6, een briljante samensmelting van glas en metaal, is geïnspireerd door het werk van ambachtelijke glasblazers en metaalsmeden. Maak indruk met het adembenemende design, fraaie curves en het stralende glazen scherm dat zorgt voor een breed spectrum van oogverblindende kleuren. Met dubbel de opstartsnelheid van voorgaande modellen en apps die supersnel lanceren, zorgt de S6 voor ongeëvenaarde resultaten en een verbeterde energiezuinigheid.

De camera van de Samsung Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 heeft een maximaal diafragma van F 1.9 voor zowel de front camera als die op de achterzijde. Hiermee maak je altijd heldere foto’s, waar je ook bent. Druk tweemaal op de home button en je kunt gelijk foto’s nemen: zo mis je nooit meer een belangrijk moment!

Oogverblindend display

De Samsung Galaxy S6 is uitgerust met een 5,1” Quad HD (2 560 x 1 440) Super AMOLED scherm. Dit zorgt voor een unieke, haarscherpe kijkervaring en een niet te overtreffen helderheid voor zowel binnen als buiten. Ook kun je door de verbeterde lichtsterkte en pixeldichtheid prachtige foto’s nemen, waar je ook bent.

Supersnel opladen

De Samsung Galaxy S6 laadt supersnel op – tot wel 1,5 keer zo snel als voorgaande modellen. Ervaar ook het gemak van draadloos opladen: leg je Galaxy S6 simpelweg op een compatibele oplaadpad om zonder kabel op te laden.

Beste Samsung Galaxy S6 64GB abonnement aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 64GB - Prijs abonnement en korting


Beste Samsung Galaxy S6 64GB abonnement aanbiedingen