Samsung Galayx S6 Edge 32GB Aanbiedingen - Mobiel + Abonnement

Aanbiedingen Samsung Galaxy S6 Edge 32GB Abonnement Vergelijken

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB abonnementen vergelijken

De Samsung Galaxy S6 Edge 32GB is een populaire smartphone die door vrijwel iedere smartphone shop wordt aangeboden in combinatie met een abonnement. Deze Samsung Galaxy S6 Edge 32GB abonnementen worden aangeboden bij verschillende telecom providers en het overzicht raak je als consument al snel kwijt. Om die reden hebben wij alle Samsung Galaxy S6 Edge 32GB toestellen in combinatie met een abonnement op een rij gezet zodat jij eenvoudig het goedkoopste en beste abonnement kan vinden. Gebruik hiervoor onze mobiel abonnement vergelijker waarin je ook kunt aangeven hoeveel belminuten, sms en data je wilt hebben. De mobiel abonnement vergelijker van Checkenbespaar.nl laat direct zien wij welke winkel/provider jij de Samsung Galaxy S6 Edge 32GB kan kopen voor en lage prijs.

Beste Samsung Galaxy S6 Edge 32GB abonnement aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB: Uitmuntende vormgeving die de aandacht pakt

De Samsung Galaxy S6 edge, een briljante samensmelting van glas en metaal, is geĆÆnspireerd door het werk van ambachtelijke glasblazers en metaalsmeden. Maak indruk met het adembenemende design, het eerste dual-edge display ter wereld, fraaie curves en het stralende glazen scherm dat zorgt voor een breed spectrum van oogverblindende kleuren.

Rijke interacties met jouw Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 edge geeft kleur aan jouw communicatie. Koppel een kleurcode aan je vijf belangrijkste contacten en bel, sms of e-mail hem of haar door simpelweg op de kleur van het edge scherm te drukken. Dankzij deze innovatieve kleurcodering kun je ook gemakkelijk zien wie jou probeert te bereiken: zelfs wanneer je toestel ondersteboven ligt! Met dubbel de opstartsnelheid van voorgaande modellen en apps die supersnel lanceren, zorgt de S6 edge voor ongeƫvenaarde resultaten en een verbeterde energiezuinigheid.

Supercamera met verbetert diafragma

De Samsung Galaxy S6 edge heeft een maximaal diafragma van F 1.9 voor zowel de front camera als die op de achterzijde. Hiermee maak je altijd heldere foto’s, waar je ook bent. Druk tweemaal op de home button en je kunt gelijk foto’s nemen: zo mis je nooit meer een belangrijk moment!

Supersnel opladen

De Samsung Galaxy S6 edge laadt supersnel op – tot wel 1,5 keer zo snel als voorgaande modellen. Ervaar ook het gemak van draadloos opladen: leg je Galaxy S6 edge simpelweg op een compatibele oplaadpad om zonder kabel op te laden.

Beste Samsung Galaxy S6 Edge 32GB abonnement aanbiedingen

Samsung Galaxy S6 Edge 32GB - Prijs abonnement en korting


Beste Samsung Galaxy S6 Edge 32GB abonnement aanbiedingen