Alles-in-1 Vergelijken (Internet, TV & Telefonie) | ✓ Checkenbespaar.nl ✓

Alles-in-1 Vergelijken

Wat is alles-in-1?

Alles-in-1 is een verzamelnaam van goedkoop internet met vast bellen en TV in 1 abonnement. Je sluit dus 3 diensten (internet, telefonie en tv) af in 1 abonnement waarmee je vrijwel altijd goedkoper uit bent dan wanneer je dit allemaal los afsluit. Daarnaast bespaart het een hoop gedoe en gaat het installeren veel makkelijker.

 

Alle aanbieders binnen jouw postcodegebied op een rij

Je kan niet altijd voor iedere alles-in-1 aanbieder aanmelden. Dit hangt namelijk af van het postcodegebied waar je woont. Om deze reden is het belangrijk om eerst je postcode in te voeren bij het vergelijken van alles-in-1 pakketten. Bovenaan onze vergelijker vind je een veld voor postcode en huisnummer.

 

Alles-in-1 vergelijken en overstappen met voordeel

Internet is niet meer weg te denken uit deze wereld. 94% van de Nederlandse huishoudens heeft inmiddels internet en een groot deel van deze huishoudens combineert dat met digitale TV en telefonie. Dit wordt bijna altijd bij dezelfde provider afgesloten, omdat het vaak voordeliger is. Met de Alles-in-1 vergelijker van Checkenbespaar.nl vergelijk je eenvoudig en snel alle alles-in-1 pakketten van Caiway, CanalDigital, Fiber, KPN, Online, Tele2, Telfort, Vodafone, XS4ALL en Ziggo. Bovenaan de pagina kan je selecteren welke diensten je graag wilt vergelijken. Je kan kiezen uit:
– Internet, bellen & TV
– Internet & TV
– Internet

 

ADSL, kabel en glasvezel vergelijken

Als je alles-in-1 gaat vergelijken krijg je een mix van ADSL, kabel en glasvezel abonnementen te zien. Als jij je postcode ingevuld hebt weet je in ieder geval zeker dat de getoonde diensten leverbaar zijn op jouw adres, want het is niet vanzelfsprekend dat zowel ADSL, kabel als glasvezel in jouw straat aanwezig is. Vul om deze reden dus je postcode in, dan weet je zeker dat dit goed gaat. Met glasvezel en kabel behaal je over het algemeen de hoogste internetsnelheden.

 

TV zenders vergelijken bij digitale TV

Tegenwoordig is er een enorm aanbod in TV-zenders. Bij het afsluiten van een alles-in-1 abonnement kan jijzelf bepalen hoeveel zenders je wilt hebben. In de resultaten bij het alles-in-1 vergelijken zie je direct hoeveel TV-zenders en hoeveel HD-zenders er in het pakket zitten. Kijk op de website van de aanbieder om welke zenders dit exact gaat.

 

Voor- en nadelen van alles-in-1 pakketten

De keuze voor een alles-in-een-pakket heeft voordelen en nadelen. De voordelen binnen het pakket is dat men behoorlijk wat keuze heeft. De meeste pakketten bieden immers flink wat televisiekanalen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor interactieve televisie of uitzending gemist. Met de laatste twee functies is het mogelijk programma’s op te nemen en deze vervolgens terug te kijken.

Daarnaast bieden sommige providers een cadeautje aan, zoals bijvoorbeeld een tablet. Een alles-in-een-pakket biedt ook een ander voordeel: men betaalt één rekening voor alle drie de diensten. Dat is vaak een stuk goedkoper en overzichtelijker. Wie bijvoorbeeld vragen heeft over het internet of een televisiezender, kan contact opnemen met de provider. Opzeggen en overstappen is daarmee een stuk gemakkelijker.

De keuze voor een alles in 1 pakket heeft ook zijn nadelen. Bij een storing van het internet zijn bijvoorbeeld ook diensten als televisiekijken en bellen uit de lucht. Storingen kunnen dus leiden tot ongemakken op alle drie de gebieden. Daarnaast verloopt het televisiekijken via de internetverbinding. Dit houdt in dat de downloadsnelheid lager uit kan vallen tijdens het televisiekijken.

 

Overstappen van alles-in-1 aanbieder

Als het abonnement van je huidige alles-in-1 pakket afgelopen is, kan je twee dingen doen. Je kan het door laten lopen waarbij het contract maandelijks opzegbaar is of je sluit een nieuw abonnement af. Je kan eenvoudig overstappen door bij een nieuwe aanbieder van alles-in-1 aan te melden. De nieuwe alles-in-1 aanbieder zorgt ervoor dat je oude alles-in-1 abonnement stopgezet wordt. Overstappen is dus heel eenvoudig. Het is aan te raden om opnieuw alles-in-1 te vergelijken zodra je huidge alles-in-1 abonnement bijna verloopt. In de meeste gevallen kan je een goedkoper alles-in-1 abonnement afsluiten.

 

Tips om alles in 1 t vergelijken

Tijdens het alles in 1 pakket vergelijken is het raadzaam eerst goed te kijken welke pakketten allemaal per postcode beschikbaar zijn. Niet alle pakketten zijn namelijk in alle regio’s beschikbaar. De reden hiervoor is, dat in sommige gebieden men alleen beschikt over ADSL of VDSL, terwijl andere gebieden de ondersteuning voor glasvezel al hebben uitgerold. Om die reden kunnen downloadsnelheden per regio flink verschillen.

Bereken vervolgens de gemiddelde prijs van het abonnement. In veel gevallen hanteren providers kortingen voor de eerste maand, waarna de prijs wordt verhoogd. Reken dus de echte prijs per maand uit. Je moet ook rekening houden met de internetsnelheid die je nodig hebt. In veel gevallen is een snellere verbinding al tegen een kleine prijs extra verkrijgbaar. Kies vervolgens een pakket dat bij je persoonlijke wensen past. Is een pakket met 90 tv-zenders wel echt nodig? Profiteer ten slotte van de welkomstcadeaus van de vele providers. Deze cadeaus kunnen een gratis monteur of zelfs een tablet inhouden.