Veelgestelde vragen - Alles-in-1 pakketten -

Veelgestelde vragen - Alles-in-1 pakketten

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over alles-in-1 pakketten. Heb jij ook een vraag en staat het antwoord niet op deze pagina? Stuur ons gerust een email via het contactformulier.

Algemeen

Waaruit bestaat een alles-in-1 pakket?
Wat is het verschil tussen Kabel en ADSL?

Overig

Kan ik gemakkelijk overstappen?
Bespaar ik geld door over te stappen?
Wat is de gemiddelde levertijd van een alles-in-1 pakket?

 

Waaruit bestaat een alles-in-1 pakket?

Een Alles-in-1 pakket bestaat uit internet, televisie en telefonie. Je betaalt een vast bedrag per maand en bent door de combinatie goedkoper uit dan wanneer je de producten afzonderlijk naast elkaar zou afnemen. Op Checkenbespaar.nl kun je gemakkelijk abonnementen van verschillende aanbieders vergelijken en de deal kiezen die bij jou past.

 

Wat is het verschil tussen Kabel en ADSL?

Alles-in-1 Pakketten werken via de Kabel of via de DSL lijn. Het zijn beide prima opties, maar internet via de kabel heeft een grotere capaciteit en snelheid. De snelheid is ook afhankelijk van het pakket dat je kiest en in welke omgeving je woont. Van de grote Nederlandse spelers op de markt bieden UPC en Ziggo kabel aan. KPN, Online en Tele2 verbindingen lopen via de DSL.

 

Kan ik gemakkelijk overstappen?

Overstappen van alles-in-1 aanbieder kan vrij gemakkelijk. Als je contractvrij bent kun je het huidige pakket kosteloos opzeggen en overgaan op een nieuwe aanbieder. Mocht je nog binnen een jaar willen overstappen dan kan het zijn dat de aanbieder waarbij je het pakket afneemt extra kosten in rekening brengt. Hoeveel deze kosten zijn hangt af van de aanbieder.

 

Bespaar ik geld door over te stappen?

Door een goedkopere aanbieder te kiezen kun je veel geld besparen op je jaarlijkse rekening. Het is dus van belang om goed te kijken naar wat je nodig hebt en welke provider de beste deals aanbiedt. Soms kan je tientallen Euro’s besparen zonder dat de kwaliteit afneemt. Veel aanbieders geven ook interessante in-stap kortingen wanneer je voor het eerst een pakket bij ze bestelt.

 

Wat is de gemiddelde levertijd van een alles-in-1 pakket?

Over het algemeen wordt een alles-in-1 pakket in ongeveer 2 weken geleverd. Het installeren van de hardware is meestal binnen enkele minuten gebeurd. Raadpleeg hiervoor uw handleiding en mocht je er niet uitkomen dan bieden veel providers de mogelijkheid om een monteur in te schakelen.