De beste apps voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus -

De beste apps voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

09/11/2016 Beste iPhone 7 Apps

Inmiddels is de release van Apple’s nieuwste vlaggenschiptoestellen; de iPhone 7 en iPhone 7 Plus een maand geleden. De iPhone 7 is inmiddels goed leverbaar, maar consumenten moeten nog steeds moeite doen om de iPhone 7 Plus te bemachtigen.

Mocht je een van de geluksvogels zijn die inmiddels het nieuwste toestel in handen heeft, dan hebben wij nog een aantal leuke apps voor je in petto waarmee je het gebruik van de nieuwe iPhone nog een stuk leuker kan maken! Zo niet, dan is mobiel abonnement vergelijken waarschijnlijk iets voor jou.

 

Camera-apps voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Een van de grootste vernieuwingen in de iPhone 7-serie is de vernieuwde camera. De vernieuwde cameramodule is naar verluidt een van de beste camera’s die er op dit moment op de smartphonemarkt te vinden is. De iPhone 7 heeft geen dual-camera lens, terwijl de Plus-variant hier wel over beschikt. Beide toestellen beschikken over een 12 megapixel groothoeklens en om die reden zijn camera-apps voor beide modellen erg interessant geworden.

De meeste camera-apps bieden meer functies dan de standaard Camera-app binnen iOS. Wil je bijvoorbeeld in RAW-formaat kunnen schieten, in plaats van in JPEG, dan is de app ‘Manual – RAW custom exposure camera’ waarschijnlijk iets voor jou. De app kost 3,99 euro en biedt een aantal leuke verbeteringen, waardoor je scherpere plaatjes schiet.

Beste Camera App voor de iPhone 7 Plus

Een gratis app is ‘Cinemagraph Pro’. ‘Reuk – Camera with manual controls’ kost 1,99 euro en \Photoshop Lightroom’ van Adobe is zelfs gratis. Het uitproberen van deze apps kan de fotokwaliteit zeker ten goede komen.

 

Spelletjesvoor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De nieuwste iPhones beschikken over de A10 Fusionchip, ontwikkeld door Apple zelf. De chip is volgens benchmarks een van de snelste tot nu toe. Om die reden zou je ongestoord moeten kunnen gamen. Als je van racespelletjes houdt, kun je CSR Racing 2 proberen. Deze app is gratis. De platformpuzzel ‘Never Alone’ is volgens recensenten een indrukwekkende game voor 4.99 euro. ‘Vainglory’ is een gratis game die de nieuwe chip behoorlijk op te proef stelt.
Mooiste Race App iPhone 7

 

Speakers

Dankzij de nieuwe sterospeakers is het geluidskwaliteit van de iPhone 7 aanzienlijk verbeterd. Test je speakers daarom nu met Netflix en Spotify, of maak je eigen muziek met Pacemaker (gratis) en iMaschine 2 (10 euro)
Beste Muziek App iPhone 7

Mobiel Abonnement Vergelijken