Einddatum telefoon abonnement vinden - Checkenbespaar.nl

Einddatum telefoon abonnement vinden

De einddatum van je mobiele telefoonabonnement is erg belangrijk. Bijvoorbeeld als je de nieuwste iPhone wilt hebben en dus wilt verlengen. Of wanneer je ontevreden bent over je huidige provider. Overstappen kan in veel gevallen niet zomaar. Wie toch overstapt terwijl hij nog aan een contract gebonden is, kan daardoor voor behoorlijk hoge kosten komen te staan.

De kans is groot dat je het contract dan moet afkopen of dat je een boete moet betalen. Het afkopen van een contract is in veel gevallen erg onvoordelig. In veel gevallen moeten consumenten veel meer betalen dan ze zouden betalen als ze het contract zouden uitzitten. Daardoor is het voor veel mensen niet aantrekkelijk een contract af te kopen. In dit artikel gaan we nader in op waar je de einddatum van je telefooncontract kan vinden.

 

Contract of My-omgeving

De vraag is: wanneer mag ik precies verlengen of opzeggen? Om deze vraag te beantwoorden, is het noodzakelijk het afgesloten contract er even bij te pakken. Meestal staat in het contract vermeld wanneer de einddatum van het contract is. Het is belangrijk het contract goed te bestuderen voordat je deze tekent. In het contract vind je niet alleen de einddatum, maar ook de opzegtermijn. Opzeggen is dus niet zomaar op elk moment mogelijk! In principe werkt dit bij alle providers (Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Robin Mobile, Simpel, Simyo, T-Mobile, Tele2, Telfort, Vodafone en Youfone) hetzelfde.

Daarnaast hebben steeds meer mobiele aanbieders een eigen My-omgeving. Binnen de My-omgeving hoef je vaak niet meer het contract erop na te slaan, maar is de einddatum van het telefoon abonnement gemakkelijk terug te vinden.

 

Besparen op telefoonabonnement

Bij sommige providers kun je je contract al veel eerder opzeggen of verlengen. Wanneer precies, verschilt per provider. Als je wilt overstappen van provider, kun je kiezen voor mobiel abonnement vergelijken of sim only vergelijken. Bij een mobiel abonnement mag je ook een mobiele telefoon uitzoeken, terwijl je bij sim only alleen de simkaart geleverd krijgt. Een mobiel abonnement is om die reden vaak iets duurder.

De einddatum van het telefoonabonnement vinden kan bij