Loterijen Vergelijken - Checkenbespaar.nl

Loterijen Vergelijken

Loterijen vergelijken doe je eenvoudig en snel op deze pagina. Wij bieden een compleet overzicht met alle loten van Lucky Day, Eurojackpot, Lotto, de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, Vrienden Loterij en Staatsloterij. We geven hierbij direct aan wanneer de eerst volgende trekking is, hoe hoog de hoofdprijs is en of je er ook een goed doel mee steunt. Met behulp van onze loterijen vergelijker kan je snel de keuze maken die het beste bij jou past.

 

 

Loterijenvergelijker

Iedereen wil wel eens zijn geluk beproeven in de loterij. Immers: de kans om een paar miljoen te winnen mag dan klein zijn, maar zeker aanwezig. Er zijn inmiddels genoeg verhalen van Nederlanders die toch een leuke prijs hebben gewonnen. Sommige Nederlanders kopen een los lot, terwijl anderen een abonnement hebben.

Loterijen zijn doorgaans ondersteuners van goede doelen. Daarom kan de abonnee kiezen hoeveel procent van de inleg naar het goede doel gaat. Bovendien kan men met loterijen vergelijken kiezen hoeveel loten hij wil. Meer loten betekent uiteraard meer kans om te winnen.

 

Lotprijs bij loterijen vergelijken

Bij loterijen vergelijken kijken we eerst naar de prijs. Een lot is al te koop vanaf 1,50 euro. Het duurste lot kan oplopen tot 22,50 euro. Uiteraard is de lotprijs afhankelijk van de winkans en de hoogte van de hoofdprijs. Het goedkoopste lot van 1,50 euro heeft bijvoorbeeld maar een hoofdprijs van 4500 euro. Bovendien kent het lot maar vijf nummers, waardoor de winkans wellicht iets kleiner is.

 

Goede doelen steunen bij een loterij

Vrijwel alle loterijen bieden de mogelijkheid een goed doel te ondersteunen. Bij het loterijen vergelijken maakt de deelnemer een keuze: geen percentage naar een goed doel, 15 procent van de inleg of 50 procent van de inleg naar het goede doel. In de vergelijker is het mogelijk te kiezen wel goede doel men wil steunen.

 

Abonnement of los lot?

Bovendien is er de keuze tussen een los lot en een abonnement. Bij een abonnement betaalt de deelnemer maandelijks voor een lot. Hij heeft dus geen omkijken meer naar het aanschaffen van een lot; dit gaat volledig automatisch. Wie liever zijn rekeningen zelf in beheer houdt, kan ook een los lot kopen. Daarmee moet de deelnemer dus iedere maand zelf een lot kopen als hij mee wil doen.

 

Belastingvrij of niet

Ten slotte kan de deelnemer kiezen of hij een belastingvrij lot wil of niet. Wie een belastingvrij lot wil, komt doorgaans uit bij de loten van de Staatsloterij. Een vijfde lot is al te koop vanaf 3 euro, terwijl een volledig Staatslot met de kans op 3,1 miljoen euro ongeveer 15 euro kost. Wie geen voorkeur heeft voor belastingvrij of niet, krijgt doorgaans alle loterijen te zien.