Top 5 Olympische Spelen apps -

Top 5 Olympische Spelen apps

01/08/2016 Olympische Spelen Rio App

Download nu de beste Olympische Spelen apps zodat jij helemaal niets mist van de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Zaterdag 6 augustus beginnen de Olympische Spelen in Brazilië en speciaal daarvoor hebben wij de beste Olympische Spelen apps voor Android en iOS op een rij gezet. Bij iedere app vind je een linkje zodat je direct naar de Google Play Store of Apple App Store kan gaan.

1. TeamNL (gratis)

Geschikt voor iPhone en iPad en Android smartphones en tablets
De TeamNL app is van NOC*NSF waarin je het laatste nieuws kan lezen over de Olympische en Paralympische spelen van 2016. In de app vind je alle Olympische en Paralympische sporters op een rij met extra informatie zoals hun programma en resultaten. Ook is er een reminder functie in de app zodat jij niets mist op TV en je favoriete sporters live kan zien. Tenslotte heeft deze Olympische Spelen app een fanwall waar je in contact kan komen met andere supporters.

2. The Olympics – Official App (gratis)

Geschikt voor iPhone en iPad en Android smartphones en tablets
Gouden medailles, olympische records, de beste atleten en legendarische sport momenten. Alles wat je te weten wilt komen over de Olympische Spelen en de Olympische Spelen van Rio 2016 en PyeongChang 2018 zijn te vinden in deze app. Het is de officiële app van de Olympische Spelen die ook bijzonder populair was tijdens Sochi 2014, Londen 2012, Vancouver 2010 en Peking 2008.

Olympische Spelen Apps

In de app vind je eenvoudig de resultaten van de spelen in Rio 2016, maar ook van de Olympische Spelen die in het verleden georganiseerd zijn. Verder kan je veel mooie foto’s en video’s vinden en heel veel leren over de sporten, atleten en de deelnemende landen. Ook is er een mogelijkheid om je favoriete atleten makkelijk te volgen. Al met al een hele mooie app die je zeker tijdens de Olympische Spelen op je smartphone moet hebben staan.

3. Heineken Oranje (gratis)

Geschikt voor iPhone en iPad en Android smartphones en tablets
Met de Heineken Oranje App volg je het Holland Heineken House 2016 op de voet. Laat deze app je mobiele gids zijn en proef de sfeer van het Holland Heineken House – ver weg, maar toch dichtbij. In de app, die beschikbaar is voor iOS en Android smartphones, vind je ook exclusieve informatie, 360˚-video’s en een interactie quiz.

4. Rio 2016 app (gratis)

Geschikt voor iPhone en iPad
de Rio 2016 app is de app van de Olympische Spelen waarin je met name meer kan vinden over de fakkelloop die na de openingsceremonie door heel Brazilië gaat. Ook kan je in de app het medaille klassement, het speelschema en de resultaten terugvinden.

Rio 2016 App

5. NOS – 14 Live streams (gratis)

Geschikt voor iPhone en iPad en Android smartphones en tablets
Vergeet de app van NOS niet te installeren. Via de NOS app kan je 14 Olympische sporten live streamen. Je kan de Olympische Spelen dus ook bekijken als jij onderweg bent. Zeker in combinatie met 4G internet is dat geen probleem en kan je zonder happeringen van de mooiste sportmomenten genieten. Zorg natuurlijk wel voor een databundel die groot genoeg is, want video’s streamen kost veel MB’s.

Live streamen en databundels

Als je niet thuis bent en toch even een sportwedstrijd wilt kijken is dat mogelijk via de NOS app. Je moet wel rekening houden met ongeveer 10-15MB dataverbruik per minuut live stream die je kijkt. Als je een half uurtje kijkt dan zit je dus zo op 400MB. Zorg ervoor dat je databundel groot genoeg is, want MB’s buiten de databundel zijn ontzettend duur. Indien je nog geen databundel hebt is het aan te raden om een nieuw abonnement af te sluiten. Dit kan via onze mobiel abonnement vergelijker indien je ook een nieuwe smartphone wilt hebben. Als je tevreden bent met je huidige smartphone kan je ook kiezen voor een sim only abonnement. Deze zijn eenvoudig te vergelijken via onze sim only vergelijker.

Sim Only Vergelijken

Sim Only Vergelijken

Zelf gamen in de Olympische Spelen app

Geschikt voor iPhone en iPad en Android smartphones en tablets
Uiteraard is er ook een game app van de Olympische Spelen. In deze app kan jij laten zien hoe goed jij bent in de Olympische sporten. Bekijk de onderstaande game trailer om een indruk te krijgen van deze app.