Opstalverzekering Vergelijken - Onafhankelijke Vergelijker

Opstalverzekering Vergelijken

Een opstalverzekering vergelijken doe je eenvoudig en snel via deze pagina. Een opstalverzekering is best ingewikkeld en om die reden helpen wij jou graag een handje. De Consumentenbond deed in 2013 onderzoek naar het vergelijken van opstalverzekeringen. Het advies bij opstalverzekeringen vergelijken is om bij de uiteindelijke verzekeraar ook een inboedelverzekering af te nemen gezien het met elkaar te maken heeft. Bij een eventuele schadeclaim is de afwikkeling veel eenvoudiger. De opstalverzekering en inboedelverzekering samen wordt ook wel een woonhuisverzekering genoemd. Hieronder heb je de mogelijkheid om een opstalverzekering te vergelijken.[compmodule token=’Stj8C’]

 

Wat is een opstalverzekering?

De beste vuistregel die je kunt toepassen om te bepalen of iets onder een opstalverzekering valt is jezelf af te vragen wat er allemaal vast zit aan je huis en wat je dus niet je kunt meenemen zonder iets te beschadigen. Alles wat wel mee te nemen is valt namelijk onder de inboedelverzekering. De vloer zit hierbij vaak in het grijze gebied. Indien de vloer vastgelijmd zit valt het onder de opstalverzekering, maar kliklaminaat is te verwijderen zonder te beschadigen. Om die reden valt het onder de inboedelverzekering.

 

AFM richtlijnen

De Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) analyseert de markt van vergelijkingswebsites voor financiƫle producten. Aangezien transparantie bij ons voorop staat zijn wij hier heel blij mee. Hierdoor kunnen wij een duidelijk overzicht geven van de beste en goedkoopste opstalverzekeringen. Checkenbespaar.nl is onderdeel van Matheva B.V. en valt onder de collectieve AFM vergunning van Zanox met AFM nummer 12042897.