Over Checkenbespaar.nl

Over Checkenbespaar.nl

Checkenbespaar.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite waarmee je eenvoudig tot honderden euro’s per jaar kan besparen op vaste lasten. Het verlagen van de vaste lasten is de snelste manier om geld te besparen. Wacht niet langer en bekijk hoeveel geld jij iedere maand kan besparen!

 

Waarom Checkenbespaar.nl?

Je zou verwachten dat je als vaste, langdurige klant bij een bedrijf (zoals een energiemaatschappij) extra lage tarieven krijgt, maar het tegendeel is waar. Meestal betaal je na verloop van tijd veel te veel. Hetzelfde gaat op voor telefoon-, internet- en TV abonnementen. Ook is het aan te raden om je autoverzekering, zorgverzekering en reisverzekering regelmatig te controleren.

Met behulp van handige vergelijkers op onze website zie je direct wat het laagste maandtarief is op basis van jouw voorkeuren. Vergelijk dit maandtarief met je huidige kosten en je weet direct of je geld kan besparen.

 

Hoe kan Checkenbespaar.nl bestaan als de vergelijkers gratis zijn?

Alle vergelijkers op Checkenbespaar.nl kunnen inderdaad gratis gebruikt worden. Checkenbespaar.nl krijgt van de leveranciers een vergoeding per aangebrachte klant. Gemiddeld genomen is dat ongeveer 2,5% van de contractwaarde. De inkomsten gebruiken wij om de vergelijkers up-to-date te houden en nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

 

Wij zijn er voor de consument en daarom ├ęcht onafhankelijk

Checkenbespaar.nl heeft als doel consumenten te helpen om geld te besparen. Vaste lasten komen iedere maand terug en zijn, vaak ongemerkt, de grootste kostenpost op jaarbasis. Checkenbespaar.nl is niet verbonden aan een aanbieder en om die reden zorgen wij ervoor dat alle vergelijkingen objectief zijn.

 

Overstappen is heel makkelijk

Het overstappen naar een andere aanbieder is tegenwoordig ontzettend makkelijk. Indien je huidige contract (bijna) afgelopen is kan je aanmelden bij een nieuwe aanbieder. Deze nieuwe aanbieder zorgt ervoor dat je oude contract opgezegd wordt. Je hebt er dus geen omkijken naar!

 

Start nu met vergelijken

Start direct met vergelijken. Via Checkenbespaar.nl kan je de volgende vergelijkers gebruiken:
Mobiel + Abonnement vergelijker
Sim Only vergelijker
Alles-in-1 / Internet vergelijker
Energievergelijker
Zorgverzekering vergelijker
Autoverzekering vergelijker
Reisverzekering vergelijker
Aansprakelijkheidsverzekering vergelijker
Inboedelverzekering vergelijker
Opstalverzekering vergelijker
Rechtsbijstandverzekering vergelijker

Over Checkenbespaar.nl

Checkenbespaar.nl is onderdeel van Matheva B.V. (KVK-nummer: 58798269) en gevestigd in Rotterdam. Iedere dag zorgt ons team ervoor dat de meest actuele tarieven online staan zodat wij de beste vergelijkingen kunnen maken tussen alle aanbieders. Heb je een vraag over Checkenbespaar.nl? Laat het ons weten via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk.