Overstappen met nieuw mobiel abonnement -

Overstappen met nieuw mobiel abonnement

Een smartphone in combinatie met een abonnement kan je via Checkenbespaar.nl onafhankelijk vergelijken. Door de vergelijker in te vullen vind jij eenvoudig de goedkoopste smartphone met het goedkoopste mobiele abonnement. Of het nu om een iPhone, Samsung Galaxy of Huawei smartphone gaat, je vindt ze allemaal. Overstappen naar een nieuw mobiel abonnement is vervolgens een fluitje van een cent.

ConsuWijzer, het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) meldt dat 50-60% van de consumenten kiest voor een telefoonabonnement met een gratis smartphone. Dat is vaak mogelijk indien je voldoende belminuten en data afneemt. Uiteraard hangt het ook af van de reguliere toestelprijs. Als jouw huidige smartphone aan vervanging toe is, ga snel naar de mobiel abonnement vergelijker.

De tarieven van mobiele abonnementen wijzigen bijna wekelijks. Daarnaast zijn er tientallen aanbieders waardoor het overzicht voor de consument ver te zoeken is. Checkenbespaar.nl maakt het je extra makkelijk. Vul eerst het type smartphone in en kies daarna hoeveel belminuten, sms en internet je per maand nodig hebt. De vergelijker laat direcdt zien welke aanbieder het goedkoopste abonnement heeft.

 
Telefoon Provider Overstappen

 

Eenvoudig overstappen van mobiele telefonie provider

Kies een smartphone:
Bepaal eerst voor jezelf welke smartphone je graag wilt hebben. Dit vul je als eerste in de smartphone vergelijker in.

Persoonlijk verbruik invullen:
De volgende stap is het bepalen van de bundel. Je kan aangeven hoeveel minuten, sms en internet je maandelijks nodig hebt. De vergelijker laat direct de resultaten zien met aanbieders die de smartphone aanbieden in combinatie met een bundel die aan jouw wensen voldoet. Zo kan jij dus altijd profiteren van het goedkoopste mobiele abonnement.

Geavanceerde opties:
Onder de knop ‘Geavanceerde opties’ kan je jouw wensen nog iets beter specificeren. Denk hierbij aan de maximale contractduur, de snelheid van het internet en provider. Door het instellen van deze filters worden de resultaten van de mobiel abonnement vergelijker nog persoonlijker.

Aanmelden voor een nieuw mobiel abonnement:
De laatste stap is het afsluiten van een nieuw mobiel abonnement. Dit kan je doen door op de knop ‘Afsluiten’ te klikken in de zoekresultaten en je gegevens in te vullen bij de provider of webshop. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en heb je altijd nog een bedenktijd van 14 dagen. De nieuwe provider zorgt ervoor dat je (eventuele) huidige telefoonabonnement stopgezet wordt. Binnen enkele dagen ontvang jij een nieuwe simkaart en smartphone met een begeleidende brief. In deze brief wordt aangegeven op welke dag de simkaart geactiveerd wordt. Dat is dus de dag waarop je definitief overstap naar de nieuw telefonie provider. Indien de smartphone simlockvrij is kan je de nieuwe smartphone al gebruiken voordat je nieuwe abonnement begint.

 

Beƫindigen van je oude telefoonabonnement

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hoef jij niet zelf je oude telefoonabonnement op te zeggen indien je overstapt naar een nieuwe telefonie provider. Dit wordt geregeld door je nieuwe provider.

 

Stap nu ook over

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone met een nieuw telefoonabonnement? Ga direct naar de mobiel abonnement vergelijker en de complete overstap is binnen 5 minuten geregeld.

Mobiel Abonnement Vergelijken