Pokémon Go sim only abonnement met data - Checkenbespaar.nl

Pokémon Go Sim Only Abonnement met Data

18/07/2016 Telefoonabonnement voor Pokemon Go

Afgelopen week schreven wij over het dataverbruik van Pokémon Go en dat heeft veel reacties opgeleverd. Veel mensen in Nederland vinden het spel leuk om te spelen, maar zoals wij eerder schreven is het eigenlijk wel echt nodig om een telefoonabonnement te hebben met genoeg MB’s internet. Het spel verbruikt niet superveel (ongeveer 5 MB per half uur), maar omdat je buiten niet altijd gebruik kunt maken van een WiFi hotspot heb je toch mobiel internet nodig.

Sim only abonnementen voor Pokémon Go

Als je nu al een telefoonabonnement hebt, maar alleen met belminuten en sms’jes, is het aan te raden om contact op te nemen met je provider. Het is vaak mogelijk om een databundel toe te voegen aan het abonnement. Stel je speelt Pokémon Go ongeveer 1,5 uur per dag dan is het verbruikt ongeveer 15MB. Zegmaar 20MB om een beetje ruimer te zitten, want je wilt niet buiten je databundel komen. 20MB x 30 dagen is 600MB per maand.

Als je een opzegbaar sim only abonnement of mobiel abonnement hebt kan je nu direct een nieuw abonnement afsluiten. Indien je tevreden bent met je huidige smartphone is de meest logische keuze om een sim only abonnement af te sluiten. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is een abonnement met minimaal 600MB aan te raden als je ongeveer 1,5 uur per dag speelt. Betaal liever 1 of 2 euro meer per maand dan dat je boven je databundel uitkomt. Vaak betaal je een hoge prijs per extra MB en dan kan het een duur grapje worden.

De meeste sim only aanbieders hebben sim only abonnementen met 1000MB internet. Daar kan je dan nog belminuten bijnemen zodat je een mooi, compleet abonnement hebt en zorgeloos Pokémon Go kan spelen.

Sim only abonnementen vergelijken

Wil jij graag snel zien welk sim only abonnement het goedkoopst voor jou is? Vul de sim only vergelijker in van Checkenbespaar.nl. Je hoeft alleen in te vullen hierveel belminuten / sms’jes en / MB’s internet je per maand wilt hebben, de vergelijker laat direct zien welk abonnement het goedkoopst is.

Sim Only Vergelijken